Lustre Moderne

Acceptăm DOAR plata la livrare, astfel te vei bucura de produsul dorit fara sa platesti NIMIC in avans.

Livrarea se va face prin curierat rapid, fiind o taxa fixa de 30 RON.

Toate comenzile vor fi confirmate TELEFONIC, unul din operatorii nostrii te vor suna indata ce ai plasat comanda pe site.

Folosind serviciul de curierat rapid , veti beneficia de livrarea expeditiei intr-un termen mediu de 24 de ore din momentul preluarii.

Acest termen poate varia in functie de greutate, dimensiuni si destinatie. Expeditiile se vor prelua de luni pana vineri (09:00-18:30) si sambata (09:00-14:00), cu posibilitatea prestabilirii unei ore de ridicare a expeditiilor in fiecare zi.

La cererea expresa a clientului expeditiile preluate vineri se vor putea livra sambata, cu conditia specificarii “Livrare Sambata”. Greutatea maxima admisa per colet este de 40 kg, iar dimensiunile trebuie sa se incadreze in urmatoarele limite: Lungime 60 cm / Latime 50 cm / Inaltime 30 cm. Greutatea ce se va lua in calcul va fi cea mai mare dintre greutatea fizica si cea volumetrica calculata astfel: Lungime (cm) x Latime (cm) x Inaltime (cm) / 6000.

 

ACOPERIRE

Serviciul de livrare  este disponibil in toata aria de acoperire FAN Courier. Pentru lista completa a localitatilor pentru care nu se percep kilometri suplimentari , click aici.

In cazul in care se va opta pentru un alt serviciu de curierat, va vom aduce la cunostinta o data cu plasarea comenzii toate informatiile
SC Paints Market SRL
Telefon: 0747 165 516
E-mail: office@paintsmarket.ro
Adresa: Str. G.M. Samarineanul Nr. 24, Oradea, Bihor.

© Toate drepturile rezervate www.paintsmarket.ro