JUB Tencuiala de soclu din marmura Kulirplast Premium - 25 Kg, 1.8 mm

Cod produs: KPT18
Estimare livrare:  Marti, 09 Iun 2020
14 zile drept de retur
Livrare rapida
Cost transport:  44  Lei
Transport Gratuit la comenzi peste 1000 Lei
Opinia clientilor
0 recenzii
220 Lei TVA inclus
La comanda
Garantie inclusa: detalii

Adauga in cosAdauga la favorite
KULIRPLAST Premium 1.8 mm este o tencuială acrilică pe bază de granule de marmură divers colorate. Este destinată protecţiei decorative a suprafeţelor interioare şi a faţadelor prelucrate fin. Are o bună aderenţă si la suporturile cu uşoare asperităţi: mortare de pe faţadele cu sisteme termoizolante (este indicată pentru sistemele cu plăci izolante din polistiren expandat şi extrudat), tencuieli clasice fine din var-ciment şi ciment, suprafeţe din beton gletuite, ca şi panouri de ciment fibros şi gipscarton, prefabricate etc.
Suprafeţele pe care se aplică tencuiala au un aspect tipic zgrunţuros uniform. Se caracterizează printr- o foarte bună rezistenţă şi protecţie împotriva fumului, razelor ultraviolete şi altor fenomene atmosferice, le conferă o rezistenţă la orice condiţii atmosferice, Nu se recomandă la faţadele unor cladiri înalte care au streşini extrem de mici şi sunt foarte expuse căderilor de ploaie, nici pentru protecţia suprafeţelor orizontale pe care se merge. Suprafeţelor pe care se aplică le conferă o protecţie îndelungată împotriva infectării cu alge şi mucegaiuri de perete, de aceea nu este necesar să se adauge substanţe biocide înainte de aplicare.
Specificatii
Greutate
25 Kg
Cantitate
25 Kg
Consum (ml/g/m2)
5 Kg/m2
Tip produs
Acrilic
Utilizat pentru
Decoratiuni exterioare,  Casa
Utilizare
Exterior
Pregatirea prealabila a suprafetei
Da
Tip pregatire
Amorsare,  Grunduire
Functii
Aderenta mare la suport amorsat,  Antimucegai si bacterii,  Culoare de lunga durata,  Durabilitate,  Protectie UV,  Permeabila la vapori si impermeabila la apa,  Rezistenta excelenta la intemperii,  Protectie aditionala fata de alge si mucegai,  Stabila in orice conditii meteorologice
Finisaj
Neted
Culoare
Vezi paletar culori JUB
Recenzii

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!