JUB Vopsea acrilica de fatada Acrylcolor 0.75 L

Cod produs: CAC011001
Estimare livrare:  Marti, 09 Iun 2020
14 zile drept de retur
Livrare rapida
Cost transport:  20  Lei
Transport Gratuit la comenzi peste 1000 Lei
Opinia clientilor
0 recenzii
25 Lei TVA inclus
Stoc limitat
Garantie inclusa: detalii

Adauga in cosAdauga la favorite
ACRYLCOLOR este o vopsea de faţadă pe bază de dispersie apoasă de lianţi polimerici acrilici. Se poate utiliza mai ales ca protecţie decorativă a faţadelor solide, netede (gletuite), care prezintă asperităţi fine şi uniforme, fără crăpături, anomalii de structură sau alte tipuri de deteriorări, cum sunt: tencuieli clasice fine din var-ciment, carbonizate –mai vechi de un an-, sau tencuieli fine din ciment vechi de cel puţin o lună, faţade din beton netencuite de două luni, panouri de ciment fibros sau din materiale asemănătoare pentru faţade, cărămizi pentru faţade ş.a.). Se poate aplica şi pe suprafeţe deja vopsite cu vopsele acrilice, silicatice şi siliconice cu priză bună şi pe toate tipurile de tencuieli decorative care pretintă uşoare asperităţi.
 
ACRYLCOLOR se caracterizează printr-o bună permeabilitate la vapori, şi o bună putere de acoperire. Pelicula de vopsea are o foarte bună priză la suport şi este rezistentă la acţiunea fumului, razelor ultraviolete şi a altor fenomene atmosferice, precum şi la diferite condiţii climatice, chiar şi în cazul faţadelor unor obiective foarte înalte cu streşini mici, care sunt foarte expuse căderilor de ploaie.
 
Este destinat cladirilor din zone maritime sau de munte, unde conditiile climatice sunt aspre in majoritate anului.
Specificatii
Greutate
1 Kg
Timp de uscare
4 - 6 ore
Cantitate
0.75 L
Consum (ml/g/m2)
180 - 210 ml/m2
Tip produs
Acrilic
Utilizat pentru
Casa,  Decoratiuni exterioare
Utilizare
Exterior
Substanta diluanta
apa
Numar straturi recomandate
2
Pregatirea prealabila a suprafetei
Da
Tip pregatire
Amorsare,  Grunduire
Functii
Acoperire excelenta,  Aderenta mare la suport amorsat,  Aderenta buna la suport,  Non-toxic,  Culoare de lunga durata,  Colorare in orice nuanta,  Durabilitate,  Protectie UV,  Protectie aditionala fata de alge si mucegai,  Miros redus,  Permeabila la vapori si impermeabila la apa,  Hidrofug,  Rezistenta la fenomene atmosferice
Culoare
Alb,  Vezi paletar culori JUB
Recenzii

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!