JUB Vopsea acrilica microarmata de fatada Revitalcolor 5 L

Cod produs: CRV051001
Estimare livrare:  Marti, 07 Iul 2020
14 zile drept de retur
Livrare rapida
Cost transport:  26  Lei
Transport Gratuit la comenzi peste 1000 Lei
Opinia clientilor
0 recenzii
140 Lei TVA inclus
La comanda
Garantie inclusa: detalii

Adauga in cosAdauga la favorite
REVITALCOLOR  este o vopsea microarmată de faţadă pe bază de dispersie apoasă de lianţi polimerici.
 
Se recomandă pentru protecţia decorativă a tuturor tipurilor de faţade compacte în relief, cu asperităţi sau gletuite (cu asperităţi fine), chiar şi a celor cârpite şi inegale din punct de vedere a asperităţilor (tencuieli din var-ciment şi ciment vechi de cel puţin o lună, faţade din beton netencuite veci de cel puţin o lună, panouri din ciment fibros sau de acelaşi tip pentru faţade etc.).
 
Datorită fibrelor sintetice subţiri, pelicula de vopsea armată nu crapă când este aplicată pe straturile groase brăzdate, cu neregularităţi, de asemenea, oferă o bună protecţie şi suprafeţelor cu crăpături fine (lăţimea crăpăturii de până la 0,3 mm). Se poate aplica şi pe suprafeţe pe care s-au aplicat anterior vopsele acrilice, silicatice şi siliconice, ca şi pe tencuielile decorative de toate tipurile.
 
Suprafeţele vopsite cu acest produs sunt rezistente timp îndelungat la cele mai răspândite tipuri de alge şi mucegaiuri de perete, ca urmare, REVITALCOLOR AG este recomandat şi pentru vopsirea suprafeţelor deja infectate cu mucegaiuri dacă acestea sunt temeinic dezinfectate în prealabil. Vopseaua se caracterizează printr-o putere mare de acoperire, o bună permeabilitate la vapori, este foarte hidrofugă, Pelicula de vopsea are o foarte bună priză la suport şi este rezistentă la acţiunea fumului, razelor ultraviolete şi a altor fenomene atmosferice, precum şi la diferite condiţii climatice, chiar şi în cazul faţadelor unor obiective foarte înalte cu streşini mici, care sunt foarte expuse căderilor de ploaie.
Specificatii
Greutate
7.6 Kg
Timp de uscare
4 - 6 ore
Cantitate
5 L
Consum (ml/g/m2)
300 - 700 ml / m2
Tip produs
Acrilic
Utilizat pentru
Casa,  Decoratiuni exterioare
Utilizare
Exterior
Substanta diluanta
apa
Pregatirea prealabila a suprafetei
Da
Tip pregatire
Amorsare,  Grunduire
Functii
Acoperire excelenta,  Aderenta mare la suport amorsat,  Aderenta buna la suport,  Antimucegai si bacterii,  Non-toxic,  Culoare de lunga durata,  Colorare in orice nuanta,  Durabilitate,  Protectie UV,  Protectie aditionala fata de alge si mucegai,  Miros redus,  Permeabila la vapori si impermeabila la apa,  Hidrofug,  Rezistenta la fenomene atmosferice
Culoare
Alb,  Vezi paletar culori JUB
Recenzii

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!