JUB Vopsea siliconica pentru fatada, microarmata si cu efect de autocuratoare Jubizol NANO Color 16 L

Cod produs: CNA161001
Estimare livrare:  Marti, 09 Iun 2020
14 zile drept de retur
Livrare rapida
Cost transport:  44  Lei
Transport Gratuit la comenzi peste 1000 Lei
Opinia clientilor
0 recenzii
630 Lei TVA inclus
La comanda
Garantie inclusa: detalii

Adauga in cosAdauga la favorite
NANOXILcolor este o vopsea de fațadă micro-armata cu un efect de auto-curatare, pe baza de dispersie apoasa de lianți siliconici. Este potrivita pentru protectia decorativa a tuturor tipurilor de suprafete solide, în relief, aspre, netezite si fine de fațade brute (finisaje vechi de cel puțin o lună de var-ciment și ciment , suprafete netencuite vechi de cel puțin o lună, fatade din beton, panouri de ciment cu fibre și panouri de fațadă similare).
 
Stratul de vopsea este întărit cu fibre sintetice subțiri, astfel încât să nu crape pe zone de aplicații excesiv de groase, în crapaturi, fisuri și găuri. Aplicarea este de asemenea posibila pe tencuieli acrilice, silicatice si siliconice vechi cu buna aderenta, straturi de vopsea și finisaje decorative de toate tipurile.
 
Componentele cheie realizate în conformitate cu cele mai recente descoperiri în domeniul nanotehnologiilor asigura vopselei o rezistenta mare la efectele de fum, raze ultraviolete si a altor factori atmosferici deci, prin urmare, rezistenta solida in orice conditii climatice chiar si pe suprafete de fatada expuse la ploi abundente.
Este mult mai dificil ca praful, funinginea și alte murdării sa adere la suprafețele prelucrate cu NANOXILcolor datorită conținutului ridicat de lianți siliconici, precum și datorita siloxanului și alți aditivi, care impreuna formează o structură extrem de respingătoare a apei la suprafață. Astfel, praful, funinginea și alte murdării sunt în mare măsură spălate de apă. Suprafețele vopsite rămân rezistente la infecția cu tipurile cele mai răspândite de alge și mucegaiuri, pentru o lungă perioadă de timp de aceea NANOXILcolor este de asemenea potrivita pentru vopsirea si întreținerea suprafețelor de fațadă infectate cu alge și mucegaiuri, dacă aceste suprafețe sunt dezinfectate bine înainte de aplicarea vopselei.
În plus față de caracteristicile menționate, vopseaua se mai remarca printr-o acoperire bună și permeabilitate foarte mare de vapori de apă.
Specificatii
Greutate
25 Kg
Timp de uscare
4 - 6 ore
Cantitate
16 L
Consum (ml/g/m2)
300 - 700 ml / m2
Tip produs
Siliconic
Utilizat pentru
Casa,  Decoratiuni exterioare
Utilizare
Exterior
Substanta diluanta
apa
Numar straturi recomandate
2
Pregatirea prealabila a suprafetei
Da
Tip pregatire
Amorsare,  Grunduire
Functii
Acoperire excelenta,  Aderenta mare la suport amorsat,  Aderenta buna la suport,  Antimucegai si bacterii,  Non-toxic,  Culoare de lunga durata,  Durabilitate,  Protectie UV,  Protectie aditionala fata de alge si mucegai,  Miros redus,  Permeabila la vapori si impermeabila la apa,  Hidrofug,  Rezistenta la fenomene atmosferice
Culoare
Alb,  Vezi paletar culori JUB
Recenzii

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!