Despre PAINTS MARKET

Paints Market este o companie care isi propune optimizarea si usurarea vietii consumatorului de vopsele pentru sectorul rezidential, industrial, artistic sau inclusiv pentru corpul uman.
 
Suntem aici daca vrei sa te exprimi in culori, indiferent de proiectul pe care vrei sa il faci! Aici, gasesti vopseaua potrivita, dupa un studiu de piata amanuntit, realizat in ultimii 5 ani.
 
Vopselele pe care le propunem pe platforma www.paintsmarket.ro sunt produse de calitate, testate de clienti de-a lungul timpului, atat in Romania, cat si in strainatate, astfel incat sa punem la dispozitia tuturor clientilor nostri tot ce poate fi mai bun.
 
Va supunem atentiei un proiect inovator pentru piata de vopsele autohtona, facand pasii necesari intr-un sistem de comparare in timp real pentru produsele comercializate, astfel incat consumatorul final sa beneficieze de intreaga noastra experienta in domeniu.
 
Suntem aici pentru a raspunde tuturor nevoilor tale, dispusi si disponibili pentru ca tu sa ai parte de cea mai frumoasa experienta in culori.
Paints Market este o platforma care va pune la dispozitia clientilor sai licitatii online pentru cantitati mari, stocuri disponibile dar si vanzarea cu amanuntul. Suntem e-marketul de nisa cu servicii profesionale la care ai visat.
 
 
 

 

Aboneaza-te la Newsletter si profita de
5% REDUCERE :)
+ multe alte surprize
Abonare