Proiecte

Proiectul PAINTS MARKET s-a constituit in 2015,  experienta profesionala si devotamentul angajatilor, face ca realizarile companiei. atat ca obiective decorate. cat si ca dezvoltare financiara sa puna compania intr-o lumina de echilibru si continua dezvoltare, sa ne pozitioneze ca si profesionisti in domeniu.
 
Impreuna cu partenerii si beneficiarii serviciilor noastre, am realizat numeroase proiecte pe segmentele de lucru, rezidential, industrial, comercial, administrativ, horeca si medical. Suntem un colectiv tanar, generator de idei constructive, aflat in permanenta interactiune si urmarind satisfacerea in totalitate a cerintelor partenerilor si clientilor prin serviciile de calitate prestate in folosul acestora.
 
Prin munca noastra dorim sa cream un mediu curat, fara emisii de substante nocive care sa ne afecteaza sanatatea, mai ales pentru ca traim in cladiri care nu sunt tratate corespunzator nici din punct de vedere al reducerii consumului de energie, nici din cel al materialelor din care sunt construite sau renovate.
 
Produse ecologice pe baza de apa, promovate de compania noastra, cu cea mai mica cantitate de compusi organici volatili, ofera calitatea unui spatiu sanatos pentru beneficiarii produselor promovate de noi. Vopsele pentru interior, exterior, amorse, grunduri, tencuieli decorative, lazuri, chituri, gleturi, produse acrilice, siliconice sau silicatice, termosisteme si altele, toate din materii prime naturale, cu cel mai scazut nivel de compusi organici volatili, permeabiliate ridicata si putere mare de acoperire, ofera siguranta unui nivel de calitate ridicat!
Aboneaza-te la Newsletter si profita de
5% REDUCERE :)
+ multe alte surprize
Abonare