Retur produse

Aveti posibilitatea de a returna un produs in termen de 14 de zile calendaristice de la data livarii, termen prevazut la art. 13 alin 3 si la art. 14 din OUG nr. 34/2014.
 
In cazul in care doriti sa returnati o comanda integral sau partial, conform legislatiei in vigoare, taxa de transport aferenta returului va fi suportata de catre dumneavoastra. In acest sens, va sugeram trimiterea produselor prin intermediul unei firme de curierat. NU Ridicam colete de la POSTA!
Taxele de transport ocazionate de livrarea produselor catre dumneavoastra, nu vor fi restituite, acestea fiind automat transferate firmei de curierat.
 
Produsele trimise pentru schimb sau pentru restituirea sumei de bani, trebuie sa fie receptionate si verificate, iar in cel mai scurt timp veti fi contactati de operatorii nostrii pentru confirmare!
 
NU ridicam coletele cu ramburs sau cu plata transportului directionata catre PAINTS MARKET
 
Cum pot returna un produs?
1. Pentru a returna un produs trebuie sa completezi formularul de retur.
2. Dupa completarea formularului de retur, veti primim in termen de 24h prin e-mail procedura de retur
3. Dupa ce ati primit confirmarea pe mail, trebuie sa ne trimiteti produsele cu orice firma de curierat rapid, plata transportului fiind suportat de expeditor. (Adresa: Oradea, Matei Corvin 19)
5. Produsele returnate trebuie sa fie in stare perfecta in momentul preluarii de catre PAINTS MARKET, altfel coletul poate fi refuzat.  
6. Dupa verificarea produselor, daca se constata ca sunt intacte, in termen de 14 zile calendaristice, contravaloarea acestora va fi virata in contul bancar, furnizat de catre Client in formularul de retur
 
 
NU POT FI RETURNATE URMATOARELE PRODUSE:
Produsele comandate special (comanda speciala pentru produsele care nu sunt pe stoc) si cele colorate, conform solicitarii clientului
Produsele desigilate si/sau deteriorate
Aboneaza-te la Newsletter si profita de
5% REDUCERE :)
+ multe alte surprize
Abonare