JUB PACHET Jupol Ultra Weiss 15 L & Jupol Citro 2 L

0 recenzii
Cod produs: JUW1510
BENEFICII
14 zile drept de retur
Livrare rapida
Cost transport:  20  Lei
Transport Gratuit la comenzi peste 1500 Lei
DISCOUNT
2% discount la comenzi peste 1.000 Lei
4% discount la comenzi peste 3.000 Lei
6% discount la comenzi peste 6.000 Lei
10% discount la comenzi peste 10.000 Lei
Produs indisponibil

Vopsea de interior Jupol Ultra Weiss 15 L & Vopsea antimucegai de interior Jupol Citro 2 L 

 

JUPOL Ultra Weiss este o vopsea de interior de perete, produsă pe bază de lianți polimerici. Se utilizează pentru protecția decorativă a pereților și a tavanelor în clădirile rezidențiale și comerciale, școli, grădinițe, spitale, hoteluri, case pentru persoane în vârstă și alte clădiri, dacă pentru protecție nu este necesară utilizarea vopselelor lavabile sau a vopselelor rezistente la frecarea umedă. Suprafețele potrivite sunt tencuielile fine de toate tipurile, suprafețele nivelate cu mase de nivelare, tapete din hârtie reliefate, cât și plăcile din gips-carton și ciment fibros, plăci aglomerate, beton netencuit, ș.a. Este posibilă aplicarea și pe vopselele de dispersie vechi bine aderate și pe tencuielile decorative bine aderate de toate tipurile.
 
Vopseaua se deosebește printr-un conținut deosebit de redus de compuși organici volatili ușori, nu conține metale grele. Este ușor de aplicat și este disponibilă într-o gamă variată de nuanțe pastelate. Filmul de vopsea are o bună permeabilitate la vapori și este rezistent la frecarea uscată, dacă este șters cu o cârpă umedă sau cu un burete umed, se înmoaie și se deteriorează.

La vopsirea suprafețelor în spațiile în care, din cauza unui nivel ridicat al umidității relative a aerului, este o posibilitate ridicată de apariție a condensului, ceea poate duce la dezvoltarea intensă a diverselor tipuri de mucegai de perete în unghere, după dulapuri și în alte locuri (în bucătărie, baie și în alte spații sanitare, spălătorii, cămări, ș.a.), putem adăuga în vopseaua pentru protecția decorativă a suprafețelor de perete și de tavan de la 5 până la 7,5 % JUBOCID (50 până la 75 ml la 1l de vopsea). 

JUPOL CITRO este o vopsea pentru pereti interiori pe bază de dispersie apoasă de lianti polimerici. Se foloseste ca protectie decorativă pentru peretii si tavanele din spatiile unde, din cauza umezelii relative ridicate din aer există o mare probabilitate să apară condens si, ca urmare, în colturi, în spatele dulapurilor si în alte locuri există o mare probabilitate de a se dezvolta în mod intens diferite tipuri de mucegaiuri de perete. Este recomandată mai ales pentru bucătării, băi si alte spatii cu destinatie similară, spălătorii, cămări si spatii asemănătoare din locuinte si clădiri ale unor firme, scoli, grădinite, spitale, hoteluri, cămine pentru bătrâni si alte obiective publice, mestesugăresti sau industriale dacă pentru protectia acestora nu este necesară folosirea unor vopsele lavabile sau a unora rezistente la frecarea umedă.
Suprafetele potrivite pentru aplicarea vopselii sunt toate tipurile de tencuieli fine, suprafete gletuite, tapete din hârtie cu model în relief, ca si panourile din gipscarton si cele din ciment fibros, plăcile prefabricate, betonul netencuit etc. Se poate aplica si pe suprafetele vopsite anterior cu produse de dispersie, ca si pe toate tipurile de tencuieli decorative cu o priză bună.
 
JUPOL CITRO se caracterizează printr-un continut extrem de redus de substante organice usor volatile, nu contine metale grele. În timpul aplicării si al uscării are un miros plăcut de lămâie. Vopseaua este usor de aplicat si este disponibilă într-o gamă mare de nuante pastel. Suprafetele vopsite chiar dacă au condens, sunt timp îndelungat rezistente la infectia cu cele mai răspândite tipuri de mucegaiuri de perete, iar rezistenta lor sporeste dacă în vopsea se adaugă 5-7,5% (50-75 ml/l) JUBOCIB. Pelicula de vopsea are o bună permeabilitate la vapori si este rezistentă la frecarea uscată. Dacă se sterge cu o cârpă umedă sau cu un burete umed, aceasta se înmoaie si se deteriorează.
Recenzii

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!
Aboneaza-te la Newsletter si profita de
5% REDUCERE :)
+ multe alte surprize
Abonare